Els nedadors del CNM amb la natació adaptada.

Un gran ambient en aquesta 2ª jornada

El passat Dissabte es va organitzar a les nostres instal·lacions la segona lliga catalana de Natació Adaptada. En aquesta lliga van participar un centenar de nedadors i la varem realitzar de forma inclusiva, tot  fent particep als nostres Alevins, Infantils, Juniors i Absoluts en la participación d’aquesta i donant suport a una natació adaptada que va en augment de participants i de nivell competitiu.

Les marques no van ser sorprenets degut al moment de la temporada en que ens trobem, però els nedadors van poder experimentar una competició diferent tot competint amb persones amb discapacitat. A més a més, vam poder gaudir de la presencia de nedadors paralimpics, una oportunitat molt positiva per a l’ambient esportiu de la Natació.

Pel que fa els nostres esportistes de Natació Adaptada, en Giovanny Tunari i el Pol Sallent, aquesta competicíó els servia per agafar ritme competitiu i encarar aquest cap de semana a Valencia el Campionat d’Espanya de Joves promeses. Tot i que les sensacions no van ser positives del tot, els nostres esportistes enfronten la setmana amb positivitat i perspectiva de donar-ho tot a València.

Continuem treballant!!

Seguim sumant!!