BONA PARTICIPACIÓ DEL MAC EN DIFERENTS CAMPIONATS

Aquest cap de setmana es va celebrar la final del campionat de Catalunya sub16 a Barberà del Vallès. El MAC va tenir la representació de cinc atletes.

Arnau Miret no va tenir un bon concurs en el salt d’alçada. No es va trobar còmode i es va quedar amb 1.58 finalitzant 11è de Catalunya. La Laura Apolzan també va competir en el salt d’alçada. Va estar a prop de la seva marca saltant 1.40m, 13a de Catalunya.

Fantàstica cursa d’Èlia Cascalló en els 1.500m.obstacles. Va sortir última en la sèrie però va fer una cursa molt intel·ligent, finalitzant 6a de Catalunya amb un temps de 5:44.20. En la mateixa prova, Jose Luis no va estar de sort,  va caure en un obstacle i el va penalitzar acabant 11è de Catalunya, 5:21.27.

Per últim, Genís Bordalló va fer una cursa brillant. Va sortir fort en els 600m.ll. per acabar 6è de Catalunya aconseguint marca personal, 1:31.82. Marca que també estableix nou rècord del club.

Al mateix temps, es va disputar el campionat d’Espanya sub20 a Murcia. Carmen Díaz, que va aconseguir la mínima pels 100m.t. va ser la representant del MAC.

Carmen, que portava una temporada molt bona, no va poder finalitzar com ella esperava. En una semifinal força ràpida, Carmen va estar a l’altura passant molt bé les tanques i liderant la cursa, però en la 7a tanca, no va poder passar-la i es va quedar a les portes de classificar-se per a la final.