CINC ATLETES SUB16 PASSEN A LA FINAL DE CATALUNYA

Aquest diumenge set atletes sub 16 del MAC van competir en la prèvia del campionat de Catalunya, a Lleida. El primer en competir va ser el Genís Bordalló als 600m.ll.. Va córrer en la segona sèrie i va dominar la cursa fins al final, guanyant la seva sèrie i classificant-se per a la final de Catalunya.

Seguidament, l’Alba Ramírez va estrenar-se en aquest tipus de campionat en els 100m.ll. Va finalitzar 6a de la seva sèrie amb un temps de 13.91”. En el salt d’alçada, l’Arnau Miret va classificar-se per a la final al saltar 1.73m en un concurs força irregular on va tenir molt a prop els 1.79m. En la mateixa prova, la Laura Apolzan també va passar a la final assolint 1.41m.

Jan Liria i Èlia Cascalló no van poder assolir les seves marques en els llançaments. El Jan es va quedar amb 20.07m en el llançament de disc i l’Èlia es va quedar amb 18.17m en la javelina.

En els obstacles, el Jose Luis Morales i l’Èlia Cascalló van establir nova marca personal, rècord del club i van classificar-se per a la final. El Jose Luis va fer 5:12.20, mentre que l’Èlia, va establir 5:43.84.

La final es disputarà el proper 23 de Juny a Barberà del Vallès.

RESULTATS