20A. CURSA DE MARTORELL

Carles Castillejo va ser el guanyador de la 20a Cursa de Martorell, el corredor internacional català va aturar el rellotge en 30’11”, un temps excepcional i nou rècord del circuit aconseguit sota unes circumstàncies climatològiques excepcionals i gens afavoridores.
Jannet Becerra va ser la primera de les dones en acabar amb un temps de 36’17”, marca a valorar, ja que iguala la realitzada per la guanyadora de l’edició anterior, la blaugrana Hasna Bahom.
A la Cursa de 5k el guanyador va ser l’olesà Pau Llordella i en noies l’atleta del MAC Laia Castaño Garcia.
A les categories inferiors quatre atletes del MAC es van enfilar al calaix més alt del podi: la Sub10 Chorouk El Metmari; i el SUB12 Miquel Andreu Gerique a la cursa curta. I el Sub16 Jose Luis Morales Arroyo i la Sub14 Aina Hernandez Martin a la cursa de 1300 m.