CAP DE SETMANA AMB ACTIVITAT ATLÈTICA PER A TOT EL MAC

Aquest dissabte es va celebrar la 6a jornada del control sub10-12-14 on a més a més es disputava la prèvia de relleus sub10. Aquesta es va disputar a Santa Coloma de Gramenet, en una competició on la meterologia va perjudicar moltes marques.

Destacar els 80m.ll. de Ian Rozalén i Jordi Bordalló, que van aturar el temps en 11.5” i 11.6” respectivament. En la mateixa prova, Xènia Llop va finalitzar 4a d’una sèrie molt ràpida, amb un temps de 11.2”.

En categoria sub12, destacar els 600m.ll. de Miquel Andreu Gerique, que va acabar 6è de la seva sèrie aconseguint una marca de 2:04.2

Seguidament es va disputar la prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de categoria sub10. El MAC va ser representat per l’equip masculí format per Roger Garrido-Gerard Gerique-Ruben Martínez-Gerard Torres. Un equip molt novell en aquest tipus de campionats, però tot i això, van aconseguir entrar quarts de la seva sèrie amb un temps de 45.8”.

Simultàneament, a Sant Celoni, es va realitzar la 1a jornada control de categoria sub16-18-20.

Bona competició del debutant José Luis Morales, que va participar en els 1500m.obs. i va aconseguir un temps de 5:35.65. I en els 300m.ll. va aturar el cronòmetre en 44.31”. En la mateixa prova, Arnau Miret va establir marca personal amb 40.68”. L’Arnau també va fer marca personal en el llançament de javelina, va llançar 27.94m.

Finalment, els masters del club van desplaçar-se a Bilbao per competir en el campionat d’Espanya de 10Km en ruta. Un campionat amb una àmplia i bona respresentació del MAC.

En categoria M40 Jose Antonio Hernández va aconseguir un temps de 38:06, Sergio Cinto ho va fer en 43:55 i Cesc Querol en 44:58, aconseguint nova marca personal.

En categoria M45, l’únic representant va ser Sergio Garcia que va fer nova marca personal, 45:06 i, en M50, Juan Vaz va entrar a meta amb 43:41.

En dones, Esmeralda Zaragoza va fer una marca de 45:25 en categoria W45 i, Sonia Paez ho va fer en 52:13 en categoria W40.

Finalment, en la classificació per equips, el homes van finalitzar en 8a posició estatal.