DOS FINALISTES EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Aquest diumenge es va disputar el campionat de Catalunya sub16 de pista coberta a Sabadell. Dos atletes, Genís Bordalló i Arnau Miret, van ser el encarregats de representar el MAC.

El primer en competir va ser l’Arnau, en la semifinal dels 60m.ll.. Va córrer en la primera sèrie i es va quedar molt a prop de la seva marca, entrant 5è, amb un temps de 7.66”. Un cop va finalitzar la semifinal i, sabent que no passava a la final, es va centrar en el salt d’alçada. L’Arnau va demostrar que la lesió del turmell és aigua passada amb un concurs impecable. Va saltar en el primer intent fins el 1.64m i es va quedar molt a prop del 1.67m. Per tant, amb 1.64m, l’Arnau tornava a aconseguir marca personal i nou rècord del club, i es proclamava 7è de Catalunya.

Genís ho va fer en la semifinal dels 600m.ll.. Va córrer en una sèrie molt ràpida i ho va aprofitar per realitzar una gran cursa on ho va donar tot fins al final. Va fer marca personal amb 1:34.05, nou rècord del MAC de pista coberta, i va classificar-se per a la final. A la tarda es va disputar la final i, tot i la fatiga acumulada, va poder fer una altra gran cursa. Va lluitar per una bona posició i finalment va acabar 7è de Catalunya amb un temps de 1:35.37.

Amb aquest campionat el MAC tanca pista coberta i ja mira cap els controls i els campionats d’aire lliure.