DUES MEDALLES PELS MÀSTERS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10KM

Aquest diumenge es va disputar el campionat de Catalunya màster de 10.000m a Sant Celoni. Va ser una jornada amb unes inclemències meteorològiques atípiques que va afectar en alguns trams de la competició.

El MAC va presentar a cinc atletes en diferents categories. Esmeralda Zaragoza va ser l’única martorellenca en categoria W45, la qual va fer una bona cursa aconseguint un temps de 43:05.11. Amb aquesta marca va pujar al podi en primera posició i guanyant la medalla d’or.

En homes, destacar la gran cursa de David Francisco en categoria M35. Va aturar el cronòmetre en 37:24.86 entrant en segona posició i aconseguint la medalla d’argent.

Bones curses també de Carles Salvador i Juan Vaz en categoria M40 i M50 respectivament. Els dos van córrer força bé fent un temps molt similar a les seves marques, 40:42.53 i 43:14.09

Per últim, la mala notícia la vam tenir amb Sergio Cinto, que va córrer en la categoria M40 però, va haver d’abandonar per diferents molèsties.