EL MAC SEGUEIX SUMANT AMB NOVES MARQUES PERSONALS

Aquest dissabte es va disputar la 2a jornada del control sub16-18-20 a Serrahima. Un matí predominat pel sol on els atletes del club van realitzar bones competicions.

El debutant José Luis Morales va córrer els 3000mll on va començar molt fort i va patir dins al final, 11:10.10.

Arnau Miret va demostrar que segueix en progressió, va aconseguir dues marques personals i dos mínimes pels campionats de Catalunya. En el salt de llargada va aconseguir un registre de 5.50m. I en llançament de disc va fer 30.10m. Jan Liria també va competir en les mateixes proves on es va quedar a 24cm de les dues mínimes pels Campionat de Catalunya. En el salt de llargada va fer 5.06m i en el llançament de disc va establir una marca de 28.26m

Bona competició de les llançadores de pes del MAC. Marina Gómez va fer marca personal en 7.69m. D’altra banda, la Nora Nieto, després d’estar dos anys sense competir a causa d’una lesió, va tornar ben forta aconseguint un llançament de 8.27m

En categoria sub18, destacar també les noves marques personals de la saltadora d’alçada Ana Jorba i el fondista Raul Torres. Ana va saltar 1.49m i raul va córrer els 800m.ll. en 2:11.71

RESULTATS SERRAHIMA (sub16-18-20)

Al mateix temps, a Rubí, van competir els atletes de la categoria sub10-12-14 en la 7a jornada.

Bons 150m.ll. de les germanes Llop en categoria sub14. Aina va córrer en 20.9” i la Xènia ho va fer en 20.7”. Alicia va competir en el llançament de disc, on va fer una millor marca de 17.42m.

En categoria sub12 destacar els 60m.t. d’Ainoa Dueñas que va aturar el cronòmetre en 11.9”. En la mateixa prova, Miquel Andreu Gerique va fer molt bona cursa guanyant la seva sèrie i establint una marca de 10.4”.

Destacar també l’atleta sub10 Chorouk Elmetmary. En el llançament de pilota va fer un millor llançament de 12.93m.