MARQUES PERSONALS A SABADELL I SIS PODIS A RIPOLLET

Dissabte al matí, els atletes sub16 del MAC van competir en la 4a jornada control de pista coberta a Sabadell. Va ser la primera competició d’un cap de setmana intens i productiu pel MAC.

Gran actuació d’Èlia Cascalló, que va rebaixar sis segons la seva anterior marca dels 1000m.ll. de pista coberta, 3:19.06. Bons resultats dels nostres atletes en els 60m.ll. Marca personal d’Elisabet Navarro, 11.17”; 8.09” per Genís Bordalló, 8.75” per Izan Moreno; 8.77 per Laura Apolzan i 9.02 per Èlia Cascalló.

Genís Bordalló no va tenir tanta sort en els 300m.ll, ja que una invasió de carril el va deixar fora de la competició. La jornada la va finalitzar la Laura Apolzan amb els 60m.t., 10.96” i amb el salt d’alçada, 1.38m.

RESULTATS

Diumenge al matí el MAC es va desplaçar a Ripollet, on es va celebrar el 36è cros. Un cros que va estar marcat per sis podis del atletes martorellencs.

El primer va arribar tot just començar, on Laia Castaño va finalitzar segona en la seva categoria, sub 18. Bon debut d’Arnau Guiradó en categoria sub8, que va aconseguir una meritòria segona posició en la seva cursa. La categoria sub10 masculina va ser liderada per Roger Garrido amb amplia diferencia amb la resta de classificats. Bona competició d’Aina Hernández en categoria sub14, que va acabar 4a i a molt poc temps de la 3a classificada. En sub14 masculí, el MAC va tenir doble podi. Jordi Bordalló i Ian Rozalén van pujar com a 1r i 2n de la seva categoria.  Finalment, Ana Orozco va finalitzar 1a de la categoria senior femení amb gran diferencia respecte la seva seguidora.