MEDALLA D’ARGENT I TRES FINALISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB20 PISTA COBERTA

Diumenge a la tarda es va celebrar el campionat de Catalunya sub 20 de pista coberta a Sabadell. El MAC va presentar un total de 8 atletes en les dues jornades del campionat.

L’Aina Santacatalina va ser la primera martorellenca que va competir, ho va fer en el salt de perxa. L’Aina segueix en progressió i ho va demostrar tornant a fer marca personal. En un concurs amb altibaixos va aconseguir arribar fins als 3m, marca que significa classificar-se 6a de Catalunya i amb la que iguala l’antic rècord del club.

Seguidament, Carmen Díaz va córrer les semifinals dels 60m.t. quedant segona de la seva sèrie amb 9.32” i classificant-se per la posterior final. En l’altre sèrie, Laura Galeano va quedar 7a amb un temps de 10.40”, aconseguint així millor marca de la temporada.  Ja en la final, Carmen no va afluixar i va mostrar la seva millor versió durant tota la cursa. Va aturar el cronòmetre en 9.24”, temps que significava marca personal, rècord del club i l’accés al podi per aconseguir la medalla d’argent. Carmen, el següent cap de setmana, emprendrà el viatge a Ourense per disputar el campionat d’Espanya de pista coberta, i ho farà amb molt bones sensacions.

A continuació, va ser el torn de les saltadores de llargada del MAC, Anna Mantis i Berta Hernández. Anna Mantis va aconseguir un salt de 5.01m que li va obrir les portes a la millora, on posteriorment va millorar aquesta marca en el tercer salt establint 5.11m i quedant 8a de Catalunya. D’altra banda, la Berta va sentir molèsties al seu turmell i no va poder mostrar la seva millor versió, quedant-se amb una marca de 4.87m. Anna Mantis també va disputar  les semifinals dels 60m.ll., on va quedar 5a de la seva sèrie amb 8.41”.

Finalment, la saltadora Montserrat Ortega va competir en el triple salt. Va fer un concurs força regular i va quedar 7a de Catalunya amb una marca de 9.69m.