MEDALLA DE BRONZE I MÍNIMA PELS CAMPIONATS NACIONALS

Diumenge a la tarda es va celebrar el Campionat de Catalunya sub23 de pista coberta a Sabadell. Va ser l’any que el MAC va presentar més atletes, cinc, amb un total de set proves.

Laia Navarro va iniciar el campionat amb el salt de llargada. Tot i fer varis nuls, va aconseguir un gran salt de 5.12m que va suposar marca personal de pista coberta. Amb aquesta marca va finalitzar el concurs, pujant al podi i aconseguint la medalla de bronze.

Seguidament, Carlos Antunes va córrer els 60m.ll, però una lesió durant la cursa el va fer acabar 4rt amb un temps de 7.32”. Carlos va haver de renunciar als 200m.ll. on també havia de competir. A aquesta prova, Laia Navarro es va quedar a prop de la seva marca, amb un temps de 28.64”.

A continuació va ser el torn de Lluís Casanova en les semifinals de 400m.ll., Amb l’objectiu d’aconseguir marca personal, el Lluís no va fallar i va entrar segon a meta, rebaixant unes dècimes la seva marca, 50.27” i assegurant-se una plaça a la final. A l’altra semifinal, Ivan Garcia va entrar a meta 5è amb 53.80”. A la final, Lluís va tornar a superar-se i va tornar a fer marca personal, 49.96”. Marca que significa quedar 4rt de Catalunya i mínima pels campionat d’Espanya el proper 10 de Febrer a Salamanca.

Finalment, Joel Torres va competir en els 800m.ll., en una cursa molt disputada i dura, on va acabar 6è amb 2:05.04