DE MENYS A MÉS

L’equip de Christian Stahringer, va tornar a caure a les IEM, i ja són 4 derrotes consecutives.

En una gran primera part, els groc-i-negres, van fer un gran treball defensiu, i portant el ritme de partit, però una acció més que discutible amb el marcador 14-10, a favor del martorellencs. El jugador local, Jamal El Cadi, va caure lesionat, i aquest desencís va aprofitar-lo l’equip visitant per marxar al descans amb empat a 14.

A la represa, l’equip surienc, va seguir amb la bona dinàmica, que va fer que es posessin per davant, fins a 5 gols per davant, distancia que seria impossible recuperar, arribant al final 27-31.

Amb aquesta derrota, el Primer Equip Masculí, cau a zona de descens a 3a Catalana. La propera jornada, jugarà a la sempre complicada pista de l’Handbol Valldoreix.