TOCADES

El Primer Equip Femení va caure de manera contundent a la tercera jornada de la fase d’ascens.

En un inici molt igualat enfront el Tortosa, les petites diferencies començaven a aparèixer en les errades no forçades de cada equip. Errades que es veurien incrementades per la part groc-i-negra, fet que aprofitaria l’equip local per marxar ràpidament al marcador i arribar al descans amb el 15-8 del descans.

A la represa, tot i l’esforç fet per part martorellenca, per retallar la distancia, les locals, es trobaven molt còmodes en atac, situació que feia que les jugadores d’Agustín Bou, baixessin la distancia al marcador fins a 4 gols. Però en el tram final, la gran despesa física realitzada per les visitants, ho van aprofitar les de les Terres de l’Ebre, acabant amb un contundent 32-20.

Les groc-i-negres, compten amb derrotes, les 3 jornades de la fase d’ascens.